2014. augusztus 10., vasárnap

Soha ne higgy az álomrablóknak!



Tegnap hiába vezetett kétszer, mégis kikapott a kedvenc csapatom, igaz idegenben és egy hasonlóan jó csapattól. Két védelmi hiba megbosszulta magát. De jó meccs volt, még azt is megérte, hogy a feleségem összeveszett velem miatta. Ő utálja a focit, legalább úgy, mint az internetet, nem is beszélve az online networkről. Szerinte az nem munka, azzal sohasem gazdagodok meg. Munka szerinte a kétkezi munka, valami mesterség, vagy földművelés.

A közeli hozzátartozók ilyen hozzáállása nagyon tudja rombolni az ember motiváltságát, főleg akkor, ha éppen nem egy sikerperiódusban vagy. Nem győzöm helyreállítani a lelkesedésemet, hogy bebizonyítsam neki azt, hogy a hálózatépítés jelenleg a legjobb út a gazdagsághoz, a gondtalan élethez. A hálózatépítés iránt szkeptikussága érthető, mivel már kipróbáltunk néhányat, mondhatni nem sok sikerrel, de az a hagyományos hálózatépítés volt a maga hibáival, amiről már írtam.



Soha ne higgy az álomrablóknak, ne hagyd magad lebeszélni arról, amiről meg vagy győződve, hogy jó!
 
Az online hálózatépítés előnye, hogy költségtakarékos, kevésbé időigényes, jórészt automatizálható, sokkal, de sokkal hatékonyabb, mert rövid idő alatt több ezer embert tudsz megszólítani. Nem neked kell keresni, zaklatni a potenciális partnereket, ők keresnek téged!

Most Győrött éppen esik az eső, borongós az idő, hiába kapott ki a kedvenc csapatom és veszett össze velem a feleségem, nem hagyom magam letörni! Fel a fejjel és csinálom azt, amiről hiszem, hogy meghozza a gyümölcsét.

 Ha nem hagyod magad letéríteni a jó útról, biztosan célba érsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése