2014. július 29., kedd

Nem kell nagynak lenned ahhoz, hogy elindulj...



Miért olyan nehezen kezd bele sok ember az internetes távmunkába?
 Mert sokan úgy gondolják, hogy ők nem értenek annyit a számítógéphez, főleg az internethez és uram bocsá’ az online marketinghez és főleg az online networkhöz, hogy elkezdjenek egy ilyen munkát.
Nos, előre kell bocsájtanom, hogy aki nem egészen kezdő, tehát minimális felhasználói gyakorlata van a számítógép kezelésben és az internetezésben, pl. megtud írni egy e-mailt, azt meg tudjuk tanítani erre a munkára, legfeljebb a betanulás kicsit tovább tart. Kiváló oktatóvideók állnak ingyen rendelkezésre és a szponzor is segít.
Nem tudhatod, hogy mire vagy képes, míg meg nem próbálod.
Had szúrjak be ide egy ide vonatkozó viccet:
Mórickát megkérdezi a tanító: Móricka, tudsz hegedülni?
                                      Móricka: Nem tudom tanító bácsi, még nem próbáltam.
A másik problémát, a belépéshez szükséges befizetést már említettem, de annyit még el kell mondanom róla, hogy ez az összeg sajnos manapság soknak tűnik, főleg olyanoknak, akik munkát keresnek már régóta, de ha úgy vesszük, hogy sok tanfolyam, ami munkát nem biztosít, sokkal többe kerül, akkor ez nem sok. Tudom, ennek ellenére a legtöbb embernek sok, sajnos, de ezen is tudunk segíteni, ha valaki tényleg úgy érzi, hogy ezt a munkát szeretné csinálni. Megbeszéljük a lehetőségeket és adunk időt a pénz összegyűjtésére. Ez nem lehet kifogás.
Tehát ha úgy gondolod, hogy kipróbálod, most ingyen lehetőséget adunk egy két hetes online tanfolyamra, mely elvégzése után eldöntheted, hogy akarod-e ezt a munkát, vagy tovább keresel.
Vágj bele bátran, kattints a képre!
http://bit.ly/106xMQR

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése